Blog

Oplossing voor huidproblemen

Het aantal mensen dat huidproblemen heeft stijgt aanzienlijk. Niet alleen erfelijke factoren, maar ook voedingspatronen en milieufactoren spelen een rol. De 100% natuurlijke oliën van Karama kunnen vele huidziektes en huidproblemen positief beïnvloeden.

Karama bij FAIR + FAIR

Karama staat bij FAIR + FAIR in Amsterdam!  Een super inspirerende woon- en lifestyle winkel waar Fair producten, design en eco worden gecombineerd in een prachtig oud grachtenpand. Alle producten zijn fair geproduceerd, daarbij gaat de winst van FAIR + FAIR in een fonds om de producenten te helpen met huisvesting.  Dus koop Karama bij FAIR + FAIR en draag zelf bij aan een Faire wereld!

Karama = FAIR

Karama laat al haar olie en producten bij ecologische coöperaties in Marokko vervaardigen. Deze coöperaties werken met Marokkaanse vrouwen die op deze manier de kans krijgen om onder de juiste werkomstandigheden een fair loon te verdienen. Daarnaast recyclet Karama haar glazen olieflesjes.

DSC04928

Kom kijken en proberen!

Kom onze oliën, cremes, maskers, shampoo’s en conditioner live bewonderen bij FAIR + FAIR. Herengracht 211, Amsterdam. In de winkel kan je de producten zien, advies inwinnen en hebben we meerdere samples liggen zodat je Karama ook thuis kan testen.

Voor meer informatie ga naar: www.fairandfair.nl

Spring is in the Hair!

De lente is officieel van start gegaan! Als de zon straks gaat schijnen, willen we paraderen over straat met weelderige lentelokken. Op het terras zitten met mooi, verzorgd en prachtig vallend haar. Maar hoe krijg je zo’n glanzend bos haar dat je lekker los kan gooien? Juist: de natuurlijke producten van Karama

Diepe verzorging

Is je haar toe aan meer levendigheid en glans? Argan- en Cactusvijgolie zijn de producten om je haar een boost te geven. Of je nu je last hebt van haaruitval (of dunner wordend haar), een geïrriteerde hoofdhuid, huidschilfers of breekbaar en droog haar, deze haaroliën lossen je probleem op. Voor een diepe haarverzorging kan je de olie perfect als masker gebruiken.

Karama-olie-op-hand

Toepassing:

Doe een aantal druppels Argan- en/of Cactusvijgolie in je hand en verspreid deze over je gehele hoofdhuid en haar. Start bij de haarwortel en masseer het goed in op je hoofdhuid om eventuele geïrriteerde plekjes goed te verzorgen. Pak een uitgewrongen warme handdoek en bind deze op je hoofd. Door de warmte kan de vitamine E diep je haarwortels- en schubben voeden. Je kunt er ook voor kiezen om dit ritueel voor het slapengaan te doen en de olie de gehele nacht in te laten trekken. Spoel de olie uit en was je haar grondig met de Argan Care Washing Shampoo.

– Bestel nu het daily Argan Hair voordeel pakket en ervaar het zelf!-

argan hair daily

UV-straling

Als de zon (hopelijk!)straks meer gaat schijnen, krijgen we ook met UV-straling te maken. Het is verstandig om niet alleen je huid, maar ook je haar te beschermen voor deze schadelijke straling evenals voor chemicaliën en andere stoffen in onze atmosfeer. De haaroliën van Karama voeden niet alleen intens, maar leggen ook een kleine beschermlaag tegen UV-straling op het haar. Als je een dag van de zon hebt genoten, is het ook goed om ’s avonds wat extra olie aan te brengen, om de antioxidanten en vitamine E je haar te laten herstellen.

Toepassing

Verdeel na het wassen een paar druppels Argan- of Cactusvijgolie over handdoek droog haar. Je kunt ook na het föhnen een paar druppeltjes verspreiden om eigenwijze (en drogere) lokken te temmen en broze haarpuntjes glad te krijgen. In beide gevallen is je haar nu klaar om de zon in te gaan!

12ml argan prickly

 

 

 

Ook proberen? Bestel eens een klein flesje Argan- en Cactusvijgolie en ontdek hoe dit je haar doet groeien en glanzen.