Karama, laat je stralen

Arganolie en Argan-Cactusvijgolie: tijdelijk ook in 30ml en 60ml voordeelverpakking!

 • Geweldig zeepje, echt een aanrader, en vervanging Voor scrubs. Topper!

  Tessa

  26-03-2016

 • Dit masker reinigt de huid erg grondig. Ik heb het gebruikt nadat ik mijn gezicht had gewassen met de cactusvijg zeep, en mijn mee-eters waren zichtbaar kleiner geworden.

  Anna

  09-04-2016

 • Geweldige producten, vooral de cactusvijgolie, zeker een aanrader.

  Tim

  10-06-2016

Voordeel verpakkingen

Arganolie en
Argan-cactusvijgolie
Nu in 30ml & 60 ml

Onze producten

Onze blog

Arganolie, cactusvijgolie en amandelolie

100% natuurlijke producten van top kwaliteit voor gezichts-, lichaams- en haarverzorging.

Karama biedt biologische argan-, cactusvijg- en amandelolie van de hoogste kwaliteit, afkomstig uit Marokko waar dit ‘goud uit de natuur’ al eeuwen zijn geneeskrachtige werking heeft bewezen. Deze oliën zijn 100% natuurlijke verzorgingsproducten en zijn handgeperst. De werking van deze oliën in de gezichts-, lichaams-  en haarverzorging is ongekend vanwege de extreem hoge dosis aan vitamine E. Het stimuleert de natuurlijke celvernieuwing en heeft een ontstekingsremmende werking.

Puur natuur
Alle olie die gebruikt wordt is handgeperst, puur, onbewerkt en van de allerhoogste kwaliteit. Met onze verzorgingsproducten, die allemaal vrij zijn van parabenen, 100% biologisch en bekroond zijn met een Eco Certificaat, helpen we je op een natuurlijke manier mooi oud te worden.

Karama staat in het Arabisch voor waardig zijn én gelijkwaardigheid. Wees trots op jezelf, laat je zien, je bent goed zoals je bent. We willen je laten stralen. Als je er goed uitziet, dan voel je je immers ook goed!